Кадър NBC NewsПредседателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси демонстративно скъса копие

...
Кадър NBC NewsПредседателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси демонстративно скъса копие
Коментари Харесай

Нанси Пелоси скъса речта на Доналд Тръмп пред Конгреса

Кадър NBC News

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси демонстративно скъса копие на речта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  " За положението на съюза ", оповестяват международни организации, съобщи news.bg .

Пелоси скъса речта на американския водач незабавно след произнесеното от него слово. Тя направи този показателен акт, след като държавният глава отхвърли да се ръкува с нея.

Запитана за какво скъса речта на Тръмп, Пелоси отговори, че e направила единственото общително нещо, което е можела да стори, като се има поради алтернативата. Тя сподели също, че е скъсала речта, тъй като не е съумяла да откри една страница с истини.

В " Туитър " тя написа, че демократите никога няма да престанат да подават другарска ръка, с цел да свършат работата си за американския народ. Ще продължат да търсят съдействие.

Анализатори разясняват, че това е невиждана реч  " За положението на съюза ". Президентът отхвърли да се ръкува с Пелоси, а републиканците скандираха в пленарна зала " Още четири години ".

Преди речта Пелоси също пренебрегна традиционното показване на президента при влизането му в пленарна зала.

Традиционно ръководителят на долната камара се обръща с думите: " Членове на Конгреса, имам огромната привилегия и невероятната чест да ви показва президента на Съединените американски щати ". Нанси Пелоси единствено съобщи: " Членове на Конгреса, президентът на Съединените щати ".

Белият дом разкритикува неуважителните дейности на Пелоси към американския водач.

Днес се очаква Сенатът да оправдае Тръмп. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата пар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР